Bezoekersstromen monitoren, tel uw klanten

Het zijn gekke tijden waarin alles wat normaal leek ineens niet meer zo vanzelfsprekend is. Als ondernemer is het van belang om de bezoekersstromen binnen uw organisatie te monitoren en om te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijkertijd op eenzelfde plek zijn. Maar hoe doet u dit? Winkelwagentjes tellen en als de wagentjes op zijn geen mensen meer binnen laten? Maar wat nu als uw klant het wagentje in de parkeergarage achterlaat en niet meer inlevert? En hoe moet dit in een warenhuis of lingeriewinkel?

Oplossingen bezoekersstromen klanten tellen

Klanten tellen met ZEKER Digitaal

Kosten

Hoe graag we het ook willen, voorlopig zal de 1,5mtr samenleving nog wel even blijven en is het dus van belang om te voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd uw bedrijf binnen komen. ZEKER Digitaal kan diverse oplossingen bieden van Hikvision die u hierbij kunnen helpen. 

Dankzij de intelligente camera’s van Hikvision in combinatie met digital signage kunnen we betaalbare oplossingen bieden voor het monitoren van het aantal klanten die uw bedrijf ingaan of uitlopen. Hierbij kunnen we tevens controleren op het dragen van mondkapjes. Dankzij de signage mogelijkheid is het mogelijk om het actuele aantal bezoekers te tonen op een monitor voor bijvoorbeeld de beveiliging of om aan de bezoekers zelf te tonen.

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een alarm dat gaat indien er teveel mensen binnen zijn.

Uiteraard zijn de kosten ook belangrijk. U blijft immers ondernemer. De hieronder genoemde prijzen zijn exclusief btw en uitsluitend voor de hardware. De installatiekosten zijn exclusief en kunnen worden bepaald na een vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf. Uiteraard staat het u vrij om de installatie zelf uit te voeren.

Actieprijzen geldig t/m 30 mei 2020:

Oplossing 1 : €    645,-
Oplossing 2 : € 1079,-
Oplossing 3 : € 1399,-

Scroll naar top