ICT Oplossingen, Zakelijk Volledig Ontzorgd

Compleet ICT-beheer, Zakelijk Ontzorgd

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, is een betrouwbare ICT-infrastructuur geen luxe meer, maar een noodzaak. Bij Zeker Digitaal begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we u een compleet op maat gemaakt servicepakket aan waarmee u volledig ontzorgd wordt op ICT-gebied.

 

Telefooncentrale
Ervaar superieure communicatie en samenwerking met Xelion: uw complete en gebruiksvriendelijke VoIP-telefooncentrale in de cloud. Met functies zoals realtime rapportage en mobiele toegang, houdt Xelion uw team altijd verbonden, waar u ook bent.
Reparatie & onderhoud
Zorg voor een feilloze bedrijfsvoering met onze reparatie- en onderhoudsdiensten voor computers en netwerken. Onze experts staan klaar om snel en effectief in te grijpen, zodat downtime tot een minimum beperkt blijft en uw bedrijf soepel draait.
Mobiele &
vaste aansluitingen
Als officiële dealer van alle grote merken bieden we op maat gemaakte vaste en mobiele aansluitingen die naadloos integreren met uw zakelijke behoeften.
Office 365
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met Microsoft 365: een alles-in-één oplossing voor e-mail, samenwerking en productiviteit. Met naadloze integratie van tools als Outlook, Teams en Excel stroomlijnt u de dagelijkse workflow en bevordert u teamproductiviteit.
Cloud
diensten
"Breng uw zakelijke activiteiten naar nieuwe hoogten met onze geïntegreerde clouddiensten, waaronder OneDrive, SharePoint, telefooncentrales en Windows-omgevingen. Veilig, schaalbaar en altijd toegankelijk, zodat uw bedrijf altijd en overal efficiënt kan opereren.
IT Support
Ervaar directe IT-ondersteuning met slechts één telefoontje: onze experts staan klaar om u direct en efficiënt te helpen via telefoon of hulp op afstand. Zo kunt u zorgeloos en zonder onderbrekingen verder met uw zakelijke activiteiten.

Eén Vast Bedrag, Volledige Service

Voor een vast bedrag per maand nemen wij uw volledige ICT-dienstverlening uit handen. Geen verborgen kosten, geen onverwachte uitgaven; simpelweg een all-in pakket dat past bij de behoeften en ambities van uw onderneming.

Flexibele en Uitbreidbare Pakketten

Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom stellen we in overleg met u een pakket samen dat naadloos aansluit op uw zakelijke behoeften. Onze pakketten zijn bovendien flexibel en uitbreidbaar. Of u nu op zoek bent naar telefonie-oplossingen, Microsoft Office 365, reparatieservice, hulp op afstand of ondersteuning op locatie, bij Zeker Digitaal is het allemaal mogelijk.

Altijd en Overal Bereikbaar

Onze toegewijde klantenservice en technische ondersteuning staan altijd klaar om u te helpen, waar u ook bent. Met hulp op afstand én op locatie zorgen we ervoor dat u altijd en overal zorgeloos kunt ondernemen.

Klaar om Volledig Ontzorgd te Worden?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we een ICT-oplossing die u helpt om succesvol en zorgeloos te ondernemen.

Neem Contact Op

Laat ons u ontzorgen zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Lekkere koffie

ZEKER Digitaal is de computerwinkel waar nog tijd voor u wordt genomen. De koffie staat voor u klaar.

Oplossingsgericht

Bij ZEKER Digitaal kunnen consumenten en bedrijven terecht voor alle ict gerelateerde problemen

Lokaal actief

ZEKER Digitaal is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel

Zes dagen open

U kunt zes dagen per week zonder afspraak terecht bij ZEKER Digitaal. We helpen u graag

Onze Kennis, Uw Kracht
Haal Alles Uit Uw Bedrijf

Zzp en klein mkb kan bij computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel terecht voor betaalbare ict oplossingen afgestemd op uw bedrijf. De medewerkers van ZEKER Digitaal denken graag met u mee om uw werkplek in te richten, te optimaliseren of te vervangen. 

Of het nu gaat om telefonie-oplossingen, een website, webhosting of clouddiensten zoals Office365 en Microsoft Exchange, ZEKER Digitaal kan u helpen bij het implementeren van een betaalbare oplossing.

Officiëel partner van

Scroll naar boven