Het team van ZEKER Digitaal

Erik van Stijn

Erik van Stijn-Baas
directeur/eigenaar

Jeffrey de Vos
Filiaalmanager Hoofdweg & Reigerhof

Serwan Sharki
Reparatie medewerker

Rutger Tromp
Reparatie medewerker

Sem Broere

Sem Broere
Verkoop medewerker

Rinaldo Buis
Reparatie medewerker

Jarno Kasbergen
Stagiair

Over ZEKER Digitaal

ZEKER Digitaal is De computerwinkel van de Zuidplas, Capelle aan den IJssel en ver daar buiten. Het bedrijf is opgericht door Erik van Stijn in 2005. In die tijd runde hij het bedrijf naast zijn hbo studie bedrijfskundige informatica. ZEKER Digitaal bestond toen nog uit enkele klanten maar in het laatste jaar van zijn opleiding (2009) besloot hij, toen de mogelijkheid zich voordeed, om een pand te huren op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Door de persoonlijke benadering en het bieden van een goede service groeide het aantal klanten zeer snel. Zo snel zelfs dat na twee jaar het pand aan de Kerklaan te klein werd en een verhuizing naar het pand aan de Dorpsstraat, eveneens in Nieuwerkerk aan den IJssel, noodzakelijk was.

Omdat de ruimte op de Dorpsstraat onvoldoende geschikt was voor het uitvoeren van reparaties en daar steeds meer vraag naar kwam is besloten om het bedrijf te verhuizen naar het duurzame bedrijventerrein Capelle XS op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel. Met ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur, een mooie showroom en een professioneel ingerichte reparatieruimte.

Vanuit deze locatie helpt ZEKER Digitaal vele particulieren, zzp-ers en mkb-ers in de regio Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Zevenkamp, Waddinxveen en natuurlijk Nesselande. met de beste oplossingen op het gebied van automatisering.

Door de constant toenemende vraag en beperkte verkoopruimte is ZEKER Digitaal in december 2022 uitgebreid met een tweede filiaal in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het mooie Winkelcentrum de Reigerhof heeft ZEKER Digitaal een computer- en telecomwinkel geopend.

Het geheim van ZEKER Digitaal

Bij ZEKER Digitaal staat de klant centraal, geen vraag is ons te gek. We vinden het belangrijk dat onze informatie helder en duidelijk is voor iedereen. Om die reden vermijden we zoveel mogelijk de ingewikkelde computertermen of we lichten deze termen toe. Uiteraard staat bij ons de koffie altijd voor u klaar en nemen we alle tijd voor al onze klanten. Of u nu komt voor advies,  een oplaadkabel, een nieuwe laptop of de inrichting van tien werkplekken voor uw medewerkers, bij ZEKER Digitaal krijgt iedere klant evenveel aandacht. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om pro-actief mee te denken met onze klanten.

 Hoog gekwalificeerde buitendienst
 Uitleg in begrijpelijke taal, geen ingewikkelde termen
 Werken met uitsluitend A kwaliteit producten
 Gebruik van professionele diagnose apparatuur
 Een professioneel ingerichte werkplaats
 Officieel telecomdealer van grote merken als KPN, T-Mobile, Tele2, Hollands Nieuwe en Ben.
  Officieel dealer van diverse grote computermerken.

Kortom voor de beste service en de hoogste kwaliteit bent u bij ZEKER Digitaal aan het juiste adres
Scroll naar boven