Het team van ZEKER Digitaal

Erik van Stijn

Erik van Stijn

Tom Schuurmans

Henk van Stijn

Ferry Leentvaar

Over ZEKER Digitaal

ZEKER Digitaal is De computerwinkel van de Zuidplas, Capelle aan den IJssel en ver daar buiten. Het bedrijf is opgericht door Erik van Stijn in 2005. In die tijd runde hij het bedrijf naast zijn hbo studie bedrijfskundige informatica. ZEKER Digitaal bestond toen nog uit enkele klanten maar in het laatste jaar van zijn opleiding (2009) besloot hij, toen de mogelijkheid zich voordeed, om een pand te huren op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Door de persoonlijke benadering en het bieden van een goede service groeide het aantal klanten zeer snel. Zo snel zelfs dat na twee jaar het pand aan de Kerklaan de klein werd en een verhuizing naar het pand aan de Dorpsstraat, eveneens in Nieuwerkerk aan den IJssel, noodzakelijk was.

Inmiddels is ZEKER Digitaal gevestigd op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel. Met ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur, een mooie showroom en een professioneel ingerichte reparatieruimte.

Vanuit deze locatie helpt ZEKER Digitaal vele particulieren in de regio Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Zevenkamp, Waddinxveen en natuurlijk Nesselande. met de beste oplossingen op het gebied van automatisering.

Het geheim van ZEKER Digitaal

Bij ZEKER Digitaal staat de klant centraal, geen vraag is ons te gek. We vinden het belangrijk dat onze informatie helder en duidelijk is voor iedereen. Om die reden vermijden we zoveel mogelijk de ingewikkelde computertermen of we lichten deze termen toe. Uiteraard staat bij ons de koffie altijd voor u klaar en nemen we alle tijd voor onze klanten. Daarnaast vinden we het erg belangrijk op pro-actief mee te denken met onze klanten.

Gratis haal- en brengservice

Hoog gekwalificeerde buitendienst

Uitleg in begrijpelijke taal, geen ingewikkelde termen

Werken met uitsluitend A kwaliteit producten

Gebruik van professionele diagnose apparatuur

Een professioneel ingerichte werkplaats

Kortom voor de beste service en de hoogste kwaliteit bent u bij ZEKER Digitaal aan het juiste adres

Scroll naar top