Glasvezel internet heeft de toekomst

Je kunt er momenteel niet omheen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Glasvezelgigant Delta Fiber is bezig met inventariseren of er voldoende animo is voor glasvezelverbindingen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vraag is nog of er voldoende interesse is voor glasvezel in Nieuwerkerk maar de verwachting is dat dit wel het geval zal zijn en binnen afzienbare tijd de glasvezelkabels de grond in gaan. Vanaf dat moment is het mogelijk om gebruik te gaan maken van razendsnel internet. Ideaal voor thuiswerken, gamen, bingewatchen, enz. Als enige provider biedt Delta zelfs een snelheid tot maximaal 8Gbit/s dus zelfs de grootverbruikers kunnen profiteren van de lage snelheid en hoge kwaliteit van Delta.

ZEKER Digitaal kan u helpen bij de vraag of overstappen op glasvezel van Delta interessant is in uw specifieke situatie en kan de gehele aanvraag voor de glasvezelverbinding van Delta voor u in orde maken. Zo wordt u nog meer ontzorgt. ZEKER Digitaal ontzorgt u bij de aanvraag en Delta ontzorgt u bij de aansluiting van internet tot in de nok van uw woning. Kabels trekken wordt geregeld door Delta of, indien er geen loze leidingen zijn, worden de kabels netjes weg gewerkt langs de plinten. De monteur gaat pas weg als bij u alles naar behoren functioneert. Een perfect werkende internetverbinding, maar uiteraard ook uw televisie.  Als u nu een abonnement heeft bij KPN of Ziggo is de kans in ieder geval groot dat u geld kunt besparen op uw abonnementskosten en ook nog eens een hogere snelheid ervoor terug krijgt.

Weten of Delta internet ook interessant is in uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met ZEKER Digitaal of kom gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar.

Scroll naar boven