Ondersteuning Windows 7 stopt

Heeft u nog Windows 7? Lees dan dit artikel.

Windows 7 gaat stoppen

Kan ik windows 7 toch gewoon blijven gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Wat kost het om mijn computer te upgraden naar Windows 10?

Het upgraden naar Windows 10 kost bij ZEKER Digitaal 49 euro. Daarnaast kan het nodig zijn om een Windows 10 licentie erbij aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de versie die u nodig heeft. Neem hiervoor contact op met ZEKER Digitaal

Wat betekent het einde van de ondersteuning?

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10.

Hoe kan zeker digitaal mij helpen?

Werkt u nog op Windows 7 en wilt u na januari 2020 nog steeds veilig gebruik kunnen maken van uw computer? Laat ZEKER Digitaal u helpen. Neem snel contact met ons op en laat ons uw computer upgraden naar Windows 10

Welke opties heb ik bij zeker digitaal

ZEKER Digitaal heeft drie pakketten samengesteld. Maak een keuze uit één van onderstaande pakketten en laat uw computer upgraden zodat u veilig gebruik kunt blijven maken van uw computer.

€89

Laagste prijs

€179

Meest gekozen

€199

Uw pc weer als nieuw

Veel gestelde vragen

Door uw harde schijf (hdd) te laten vervangen door een ssd wordt uw computer vele malen sneller. Dit kan tot wel 15x sneller zijn. Zo start uw computer bijvoorbeeld binnen 30 seconden op. 

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

De meeste gebruikers van Windows 7 kiezen voor het upgraden van hun bestaande computer. U kunt hierbij kiezen uit een van de bovenstaande pakketten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe computer aan te schaffen. Ook hier heeft ZEKER Digitaal diverse opties voor. We hebben al laptops vanaf 299 euro.

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Uiteraard staan de medewerkers van ZEKER Digitaal voor u klaar om al uw vragen over het beëindigen van de ondersteuning van Windows 7 te beantwoorden. Ook op de website van Microsoft kunt u meer informatie vinden.

Laat ZEKER Digitaal u helpen. Neem contact op

Liever een nieuwe computer?

Een instapmodel notebook. Zeer geschikt voor internet, email, social media en kijken van films en series. Zeer betaalbaar en dankzij zijn ssd erg snel.
Windows 7 ondersteuning stopt
Acer A315
379 euro
Een krachtpatser in een mooi compact formaat. Ideaal voor school, werk, enz. De krachtige specificaties maken dit notebook zeer geschikt voor de zwaardere toepassingen
Asus Vivobook TP412U
689 euro
Een renewed HP notebook met een jaar garantie. Door zijn mooie ontwerp een notebook waar u mee gezien wilt worden. Uiteraard met ssd.
Windows 7 ondersteuning stopt
HP renewed notebook
299 euro
Licht in gewicht, Compact van formaat. Dat zijn slechts twee van de vele geweldige kenmerken van dit mooie notebook. Ideaal voor de student en medewerker die veel onderweg is.
Windows 7 ondersteuning stopt
Lenovo 320-14
549 euro

Wacht niet langer

Scroll naar boven