Als mkb organisatie voelen wij ons zeer betrokken met de maatschappij en nemen hierin onze verantwoordelijkheid. ZEKER Digitaal is om die reden zeer betrokken bij diverse lokale initiatieven die geheel of grotendeels door vrijwilligers worden ontplooid. 

Belangrijk hierbij vind ZEKER Digitaal dat het lokale stichtingen of verenigingen zijn die werkzaam zijn in hetzelfde werkgebied. Momenteel ondersteunen wij diverse goede doelen in Capelle aan den IJssel, gemeente Zuidplas (waaronder in Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen) en Waddinxveen.

Logo Stichting Leergeld Hollandsche IJssel

Veel kinderen kunnen niet meedoen als gevolg van de financiële situatie van hun ouders/verzorgers. Met al haar vrijwilligers zet Stichting Leergeld Hollandsche IJssel zich in om te voorkomen dat die kinderen in een sociaal isolement terechtkomen. De stichting is werkzaam in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de gemeente Zuidplas.

ZEKER Digitaal ondersteunt Stichting Leergeld Hollandsche IJssel bij diverse ICT vraagstukken en bij de dagelijkse ict problemen. Daarnaast is de website ontwikkeld en wordt deze beheerd door Zeker ICT Professionals. 

Logo Stichting Wie Vult Mijn Bak

Stichting Wie Vult Mijn Bak is een voedselbank voor huisdieren. Huisdiereigenaren die moeten rondkomen van een minimum inkomen kunnen aankloppen bij de stichting voor het verkrijgen van huisdiervoer.

ZEKER Digitaal ondersteunt de stichting bij het beheren en onderhouden van de website. Onder andere de webhosting wordt geheel kosteloos aangeboden. 

Logo Voedselbank Capelle aan den IJssel

Helaas zijn er nog steeds gezinnen die niet kunnen rondkomen van hun inkomen en genoodzaakt zijn om aan te kloppen bij de Voedselbank. ZEKER Digitaal ondersteunt dit goede initiatief van de Voedselbank voor de regio Capelle aan den IJssel. ZEKER Digitaal onderhoudt de website en ondersteunt bij dagelijkse ict problemen. 

Scroll naar boven