Ondersteuning Windows 7 stopt is niet meer veilig!

Het einde van Windows 7 en de noodzaak van Windows 10

Het kan u bijna niet ontgaan zijn maar de ondersteuning van Windows 7 is gestopt. Vanaf januari 2020 ontvangt u geen updates meer die eventuele beveiligingslekken in het besturingssysteem dichten. Het gevolg: een besturingssysteem dat zeer interessant wordt voor hackers. Als u door blijft werken met Windows 7 loopt u dan ook het risico dat u slachtoffer wordt hiervan en gevoelige informatie zoals creditcardgegevens, inloggegevens van internet bankieren enz. in verkeerde handen terecht komt. 

Wat moet u doen om toch veilig met Windows te blijven werken?

Wilt u toch blijven werken met Windows 7? Dan kan dit alleen nog veilig gebeuren door de computer los te koppelen van het internet. Gevolg is dat u dan dus geen email meer ontvangt of kan versturen, niet meer kunt internetten en internet bankieren zal ook niet meer gaan. 

Een betere oplossing is dus om te kiezen voor een upgrade naar Windows 10. Door te upgraden naar Windows 10 kunt u weer veilig verder werken en kunt u ook gewoon blijven internetten, emailen en internet bankieren.

ZEKER Digitaal helpt u bij het upgraden naar Windows 10

De medewerkers van ZEKER Digitaal begrijpen dat u dit soort ingrijpende aanpassingen liever niet zelf op uw computer uitvoert en daarom kunt u bij ZEKER Digitaal terecht voor een upgrade naar Windows 10. Voor slechts € 59,- is uw systeem geupgraded en kunt u weer verder werken zoals u voorheen ook gewend was. Het maken van een afspraak is niet nodig. U kunt met uw computer of laptop langskomen wanneer het u uitkomt. Het upgraden van Windows duurt ongeveer één werkdag.

Heeft u nog vragen?

De medewerkers van ZEKER Digitaal staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt hiervoor zonder afspraak langs komen…. de koffie staat klaar. Maar bellen (0180-312212) of mailen (info@zekerdigitaal.nl) mag natuurlijk ook.

Scroll naar boven