Over ZEKER Digitaal

Bij ZEKER Digitaal draait alles om u, de klant. Wij geloven in eenvoudige communicatie en vermijden ingewikkelde computerjargon. Onze koffie staat altijd klaar, en we nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar deskundig advies, een oplaadkabel, een nieuwe laptop, of zelfs de inrichting van meerdere werkplekken, bij ZEKER Digitaal krijgt iedere klant de aandacht die hij verdient.

Maar dat is niet alles. Bij ZEKER Digitaal gaan we verder dan simpelweg het vervullen van uw wensen. We denken proactief met u mee, zodat u altijd voorbereid bent op de digitale toekomst. Bij ons staat u centraal, en dat merkt u vanaf het moment dat u binnenstapt.

Winkel reigerhof zeker digitaal telecom telefonie computers
goerami computers computerwinkel nieuwerkerk capelle reigerhof

Hoe het begon

Ontmoet ZEKER Digitaal, de computerwinkel die niet alleen de inwoners van Zuidplas en Capelle aan den IJssel, maar ook ver daarbuiten bedient. Opgericht in 2005 door Erik van Stijn tijdens zijn hbo-studie bedrijfskundige informatica, begon het als een klein bedrijfje met enkele klanten. Maar door de persoonlijke benadering en de goede service groeide het aantal klanten snel en verhuisde het bedrijf naar een groter pand op de Dorpsstraat.

De vraag naar reparaties nam echter toe en daarom verhuisde ZEKER Digitaal naar het duurzame bedrijventerrein Capelle XS, waar het bedrijf nu een mooie showroom heeft en een professionele reparatieruimte. Vanuit deze locatie biedt ZEKER Digitaal de beste automatiseringsoplossingen voor particulieren, zzp’ers en mkb’ers in de regio.

En het wordt nog beter! In december 2022 opende ZEKER Digitaal een tweede filiaal in het mooie Winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier vindt u alles op het gebied van computer en telecom. Wij zijn trots om onze klanten de beste service te bieden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Waarom
ZEKER Digitaal

blank

Maak kennis met ons team

Telecom telefonie computer winkel zeker digitaal nieuwerkerk reigerhof

Erik van Stijn-Baas

Directeur/eigenaar

blank

Jeffrey de Vos

Filiaalmanager

blank

Rutger Tromp

Reparatie medewerker

blank

Serwan Sharki

Reparatie medewerker

blank

Sem Broere

Verkoop medewerker

Scroll naar boven