Automatiseer je huis met ZEKER Digitaal en Homey

Maak een smart home van je huis met ZEKER Digitaal

U komt thuis na een lange dag werken, de lampen springen aan, de deur ontgrendelt en de gordijnen sluiten zich vanzelf. U ploft neer op de bank en gaat lekker onderuit gezakt bingewatchen op Netflix. De lichten dimmen automatisch, de televisie springt aan en uw dolby surroundset springt op het juiste kanaal. Natuurlijk sluiten de rolluiken zodat het lekker donker is in de kamer. Tijdens het bingewatchen gaat u naar het toilet. U opent de deur, het licht springt aan en een zacht ontspannend muziekje klinkt. Toekomst muziek? 

Met de slimme apparaten in het assortiment van ZEKER Digitaal is dit en nog veel meer mogelijk. Of u nu de verlichting, de zonwering, verschillende apparaten of een ander apparaat wilt automatiseren. Het kan allemaal.

ZEKER Digitaal is officieël dealer van Homey. Dankzij dit slimme apparaat kunt u vrijwel alles koppelen aan elkaar en door middel van flows instellen wat er moet gebeuren bij iedere gebeurtenis of activiteit. Hoe dat eruit ziet? Hiernaast ziet u een eenvoudig voorbeeld van wat mogelijk is

ALS
De eerste persoon thuis komt
EN
Het is buiten donker
DAN
Doe het licht in de woonkamer aan en dim naar 20%
Zet de televisie aan op RTL4 
Sluit de gordijnen

Wat kan ik allemaal koppelen met Homey?

Kort antwoord: Vrijwel alles.
Homey ondersteunt enorm veel apparaten. Zowel Zigbee als Z-Wave wordt ondersteunt maar ook kan Homey overweg met 433Mhz, wifi apparaten en infrarood. Een greep uit de verschillende merken die Homey ondersteunt staan hieronder. Staat het merk van uw apparatuur er niet bij? Niet gevreesd. Zeer waarschijnlijk werkt ook deze apparatuur met Homey. Informeer hiervoor bij ZEKER Digitaal.