Thuiswerken – Werken vanuit huis tijdens de coronacrisis

De coronacrisis zorgt ervoor dat iedereen massaal thuis aan het werk is. Maar bent u daar goed op voorbereid? Heeft u bijvoorbeeld een ergonomische werkplek? En heeft u er al aan gedacht om uw laptop aan te sluiten op een losse monitor en gebruik te maken van een draadloos toetsenbord en een draadloze muis? 

ZEKER Digitaal heeft alle benodigde spullen zoals verloopkabels van hdmi naar vga, usb kabels, ergonomische muizen en toetsenborden en nog veel meer voor een fijne thuis werkplek. Onze medewerkers ondersteunen u graag waar mogelijk bij het inrichten van uw thuiskantoor. Of het nu gaat om het aansluiten van uw laptop op een monitor, het verbinden van uw computer aan de printer of gewoon advies hoe u het beste kunt werken vanuit huis, ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel is volledig op de hoogte.

Oh en wist u dat wij geen voorrijkosten rekenen en tijdens de coronacrisis onze tarieven voor werkzaamheden op locatie hebben verlaagd? 

Eerste kwartier 20 euro daarna per kwartier 12 euro. Zo komen we met zijn allen hopelijk de coronocrisis wel te boven. 

ZEKER Digitaal is bereikbaar volgens de reguliere openingstijden op 0180-312212 of via Whatsapp (0180-312212) ook via Facebook en email kunt u ons bereiken. 

Scroll naar boven