Alles gaat tegenwoordig via internet, we lopen steeds meer risico’s en de gevolgen worden steeds groter. Wat als criminelen bij uw persoonlijke data kan of nog erger, bij uw bankrekening?

Met de Veilig Internet Check van de expert van ZEKER Digitaal bent u verzekerd van een veilig thuisnetwerk, veilige router en veilige apparaten. Tijdens de check wordt er gekeken naar de configuratie van uw modem/router en van de verschillende apparaten die ermee verbonden zijn. Daarnaast adviseren we over het gebruik van veilige wachtwoorden en leren we u hoe u op een veilige manier gebruik kunt maken van uw apparatuur.

Wat gebeurt er tijdens de check

Banken kunnen u niets meer verwijten

Een van onze medewerkers komt bij u op locatie langs en controleert uw thuisnetwerk van a tot z. Daarnaast krijgt u praktische tips en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Wij controleren:
   De instelling modem/router
   Firewall instellingen modem/router
   Beveiliging van alle apparaten
   Wifi wachtwoorden
   Kanaalcheck wifi
   Virusbeveiliging
   En nog veel meer

Maar liefst 95% van de consumenten heeft hun computer niet optimaal beveiligd. De Veilig Internet Check is er speciaal voor de beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, smartphone en tablet.

Het is een veiligheidskeuring die de acht belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, als u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur.

Deze keuring biedt u de zekerheid dat banken u wat dat betreft niets kunnen verwijten.

Prijs: € 79,- incl. btw

Scroll naar boven