Of u nu al een website heeft die toe is aan vernieuwing of dat u nog geen website heeft en er graag eentje wilt laten bouwen, de professionals van ZEKER Digitaal u graag van dienst.  Naast onze uitgebreide kennis van de diverse programmeertalen maken we ook gebruik van WordPress. De voordelen hiervan zijn legio. Zo is het mogelijk om zelf aanpassingen te doen aan uw website.

 

Laptop reparatie Capelle aan den IJssel ZEKER Digitaal

Betrouwbare webhosting, voor een eerlijke prijs

Of u nu al een website heeft die toe is aan vernieuwing of dat u nog geen website heeft en er graag eentje wilt laten bouwen, de professionals van ZEKER Digitaal zijn u graag van dienst.  Naast onze uitgebreide kennis van de diverse programmeertalen maken we ook gebruik van WordPress. De voordelen hiervan zijn legio. Zo is het mogelijk om zelf aanpassingen te doen aan uw website, het is mogelijk om een webshop te bouwen en het belangrijkste voordeel: er zijn geen licentiekosten voor het gebruik van WordPress.

 

Vele tevreden klanten gingen u voor

Heeft u al een website maar bent u op zoek naar betrouwbare webhosting voor uw website en email? Dan bent u bij de professionals van ZEKER Digitaal aan het juiste adres. Onze servers worden beheerd door een grote webhoster. Dit zorgt ervoor dat er 24/7 monitoring is en storingen snel verholpen worden. Ook tijdens feestdagen en in de weekenden. 

ZEKER Digitaal maakt daarnaast, in tegenstelling tot veel andere webhosters, gebruik van een fair use policy. Dit houdt onder andere in dat u nooit meer last heeft van een volle mailbox waardoor emails niet meer binnenkomen. Voor meer informatie over onze webhosting kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bellen: 0180-312212

 
 
Scroll naar boven