Computerhulp aan huis, goedkoopste in de regio. ZEKER Digitaal Capelle aan den IJssel

Wij komen bij u thuis, lage tarieven, de beste mensen

De beste hulp voor de laagste prijs

Een printer die het niet meer doet, een computer die niet meer wilt verbinden met het internet, een vervelende foutmelding die alsmaar weer in het beeld verschijnt of misschien een grote bos kabels die allemaal door elkaar zitten en waar u zelf geen raad mee weet. Voor al deze en andere problemen en vragen kunt u ons bij u op locatie laten komen. Al vanaf 15 euro. Onze hulp aan huis service is zeer laagdrempelig en betaalbaar. Onze haal- en brengservice is zelfs gratis.

Voor welke problemen komt ZEKER Digitaal langs?

ZEKER Digitaal helpt u graag, zowel in de winkel als bij u thuis. We komen voor alle problemen langs. Of het nu gaat om printerproblemen, internetproblemen, vragen over de werking van uw computer, computerles of andere problemen/vragen, ZEKER Digitaal staat voor u klaar. In sommige gevallen is het beter om de computer in onze professionele reparatieruimte te repareren. In dat geval nemen we in overleg met u de computer mee en brengen deze uiteraard weer netjes bij u terug. 

Stap 1

Neem contact met ons op . Tijdens dit contact spreken we een dag en tijd met u af waarop onze medewerker langs komt. Veelal kan dit binnen enkele uren. Bovendien bespreken we met u hoe lang we denken op locatie bezig te zijn. Zo weet u op voorhand wat het ongeveer zal gaan kosten.

Stap 2

De ZEKER Digitaal medewerker komt op de afgesproken dag en tijd bij u langs. Na kennis genomen te hebben van het probleem/de vraag zal onze medewerker aan de slag gaan. 

Stap 3

Zodra de problemen/vragen zijn opgelost zal onze medewerker aangeven wat de exacte kosten zijn. U kunt direct bij onze medewerker betalen. Contant of per pin.

In welke regio werkt ZEKER Digitaal

Hoewel ZEKER Digitaal overal werkzaam is werken we vooral in:

Meer informatie over onze Hulp aan huis service vind u hier

Scroll naar boven