Wij zijn gewoon geopend.

ZEKER Digitaal volgt het nieuws en de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet. Ook nu zijn wij gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden, maar we nemen uiteraard wel maatregelen omdat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staat.

Maatregelen in de winkel

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk. Daarom doen we een dringend beroep op u om zoveel als mogelijk betalingen per pin of mobiele telefoon te doen. Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de balie te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Uiteraard houden al onze medewerkers zich aan de hygiënerichtlijnen, in lijn met het advies van het RIVM. Zo beperken we hand-op-hand contact, schudden we geen handen en wassen en desinfecteren we regelmatig onze handen. Daarnaast zullen wij zeer frequent, vaker dan normaal, de pinautomaat, de trapleuningen, balie, deurkrukken, enz. desinfecteren.

Hulp nodig bij thuiswerken?

De richtlijnen van het RIVM schrijven voor dat indien mogelijk zoveel mogelijk mensen thuis moeten werken. Mogelijk gaat dit niet altijd probleemloos. In eerste instantie adviseren wij u contact op te nemen met de ICT-afdeling van het bedrijf waar u werkt als u technische problemen of vragen heeft tijdens het thuiswerken. Mocht u daar niet uitkomen, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met u bekijken of en hoe wij u kunnen helpen. Mogelijk kunnen wij u via ‘Hulp-op-afstand’ verder helpen.

Als u langere tijd thuis werkt, adviseren wij u om aandacht te besteden aan de ergonomie om lichamelijke klachten te voorkomen. Als u meerdere dagen achter elkaar meerdere uren per dag op een laptop werkt, dan kan dit risico’s met zich meebrengen. Zo is het verstandig om een laptop op een verhoging te zetten zodat u niet continu naar beneden kijkt en gebruik te maken van een goede muis en toetsenbord die u in de juiste positie kunt zetten. Soms biedt een los beeldscherm uitkomst om de ergonomie te verbeteren. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken samen met u naar uw situatie en kunnen u voorzien van een passend advies om uw werkhouding te optimaliseren.

Wij houden de ontwikkelingen en instructies vanuit het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. Mochten de aanwijzingen tussentijds wijzigen dan nemen wij tijdig passende maatregelen en wordt u hierover geïnformeerd.

Erik van Stijn
Eigenaar ZEKER Digitaal

 

 

 

Scroll naar top