"De ict dienstverlener die meedenkt en de digitale wereld toegankelijk maakt".

Welkom bij ZEKER Digitaal. De ict dienstverlener die er is voor U. Wij hebben een oplossingsgerichte aanpak. ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel is meer dan een ict dienstverlener. Bij ZEKER Digitaal nemen we nog graag de tijd voor onze klant en denken we mee in hoe u beter, sneller en efficiënter kunt werken.

Of u nu een op zoek bent naar een betrouwbare ict partner voor een onderwijsinstelling, een zzp-er bent of tot het MKB behoort, ZEKER Digitaal helpt iedereen met de grootst mogelijk zorg.

We komen graag geheel vrijblijvend eens kennismaken. 

Computerwinkel ZEKER Digitaal in Capelle aan den IJssel. Printers, hp, lenovo, asus, acer, laptop, notebook
We werken door heel Nederland maar voornamelijk in:
 • Capelle aan den IJssel
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Moordrecht
 • Gouda
 • Waddinxveen
 • Boskoop
 • Zevenhuizen
 • Krimpen aan den IJssel
 • Rotterdam
 • Nesselande
 • Zevenkamp
 • Moerkapelle
Wie is computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

ZEKER Digitaal is de ict dienstverlener waar nog tijd voor u wordt genomen. De koffie staat voor u klaar.

Wat doet computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

Bij ZEKER Digitaal kunnen consumenten en bedrijven terecht voor alle ict gerelateerde ondersteuning

Waar vind u computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

ZEKER Digitaal is gevestigd in Capelle aan den IJssel en werkzaam in de gehele regio en ver daarbuiten.

Wanneer kunt u terecht bij computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

U kunt zes dagen per week zonder afspraak terecht bij ZEKER Digitaal.
We helpen u graag.

Asus Silver Partner Zeker Digitaal Computer telefonie reparatie

Onze kennis, uw kracht
haal alles uit uw bedrijf

Zzp, mkb en scholengemeenschappen kunnen bij ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel terecht voor betaalbare ict oplossingen afgestemd op uw bedrijf of school. De medewerkers van ZEKER Digitaal denken graag met u mee om uw werkplek in te richten, te optimaliseren of te vervangen. 

Of het nu gaat om telefonie-oplossingen (voip), een website, webhosting of clouddiensten zoals Office365 en Microsoft Exchange, ZEKER Digitaal kan u helpen bij het implementeren van een betaalbare oplossing.

Geef uw reparaties uit handen

Door onze professionele ingerichte werkplaats met geavanceerde diagnose apparatuur kunnen we snel uw devices herstellen. Daarnaast maken we gebruik van zeer krachtige virusscanners die zelfs de zwaarste virusbesmettingen weten te verhelpen.

Doordat ZEKER Digitaal een eigen buitendienst heeft is het mogelijk om hetzelfde hoge serviceniveau bij u op locatie te kunnen bieden. Zo kunnen we u helpen met een stabiele draadloze internetverbinding, het aansluiten van uw devices in het netwerk en ook het geven van instructies op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Vacature (BBL) medewerker winkel (16-24 uur)

Ben jij onze nieuwe collega? Voor onze winkel in winkelcentrum Reigerhof zijn wij op zoek naar een gedreven en gemotiveerde collega met affiniteit met alles op het gebied van technologie, computers en telecom. We zijn een erkend leerbedrijf en laten je dan ook graag zien hoe leuk het is om te werken in de detailhandel

Lees verder »

🎉 Nieuwe Actiefolder Nu Online! Geldig van 21 mei t/m 10 juni 2024! 🎉

Onze gloednieuwe actiefolder staat weer online, boordevol geweldige aanbiedingen die je niet wilt missen! Van 21 mei tot 10 juni 2024 kun je profiteren van onverslaanbare deals op een breed scala aan producten, waaronder televisies, notebooks en computer accessoires. Dit jaar staat in het teken van spanning en sensatie, niet alleen vanwege onze geweldige aanbiedingen,

Lees verder »
De Linie 1 , Capelle aan den IJssel ZEKER Digitaal

Ons reparatiecentrum is verhuisd

Ons reparatiecentrum is verhuisd naar een nieuwe en verbeterde locatie! Vanaf nu vindt u ons op De Linie 1a in Capelle aan den IJssel. Ons voormalige adres op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel is nu gesloten, maar we zijn verheugd u te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie, die vanaf heden operationeel

Lees verder »
Scroll naar boven