ZEKER Digitaal benoemd tot officiële Sonos Authorized Installer partner

ZEKER Digitaal benoemd tot officiële Sonos Authorized Installer partner

ZEKER Digitaal, het toonaangevende digitale reparatie- en adviesbureau, heeft vandaag aangekondigd dat het officieel is benoemd tot Sonos Authorized Installer partner. Hierdoor kan ZEKER Digitaal klanten voorzien van Sonos-apparatuur, toebehoren en deskundig advies over de installatie van het systeem.

Als Sonos Authorized Installer partner is ZEKER Digitaal nu volledig gekwalificeerd om alle Sonos-producten te verkopen en te installeren, waaronder speakers, soundbars, subwoofers en accessoires. Daarnaast zijn de medewerkers van ZEKER Digitaal speciaal opgeleid om klanten te adviseren over de aanschaf van het juiste Sonos-systeem dat voldoet aan hun specifieke behoeften en budget.

“Als Sonos Authorized Installer partner zijn we erg enthousiast om onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste producten op het gebied van draadloos muzieksysteem,” aldus Erik van Stijn-Baas, Directeur bij ZEKER Digitaal. “We hebben de kennis en ervaring om klanten te helpen bij het maken van de beste keuze en kunnen onze klanten volledig ontzorgen door de installatie van het systeem volledig uit handen te nemen.”

Het Sonos-systeem staat bekend om zijn hoogwaardige geluidskwaliteit en gebruiksgemak, en het wordt vaak gezien als het beste draadloze muzieksysteem op de markt. Door deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van ZEKER Digitaal nu profiteren van de hoogwaardige producten en diensten van Sonos, evenals de deskundige adviezen en installatieservices van ZEKER Digitaal.

Over ZEKER Digitaal
ZEKER Digitaal is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale reparatie- en adviesdiensten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder reparatie van digitale apparaten, advies over digitale producten en diensten en ondersteuning bij de installatie van digitale systemen. Tevens heeft ZEKER Digitaal een volledig consumentenassortiment en winkel in Winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Scroll naar boven