Hulp aan huis voor computer, smartphone of tablet

Snel geholpen worden en weer verder kunnen werken is voor u belangrijk. ZEKER Digitaal helpt u snel en tegen zeer scherpe tarieven, gewoon bij u thuis. Dat is de Hulp aan huis service die ZEKER Digitaal u biedt.

De computerhulp aan huis service van ZEKER Digitaal maakt het mogelijk aan huis geholpen te worden bij computer, smartphone of tabletproblemen. Maar ook als u privéles wilt krijgen in het gebruik van social media, Microsoft Office of het gebruik van uw computer, smartphone of tablet in het algemeen kunt u gebruik maken van onze hulp-aan-huis service. ZEKER Digitaal is aangesloten bij ICT Waarborg. Dit geeft u de zekerheid van de best mogelijke hulp. 

Om een scherpe prijs te kunnen bieden hebben we behalve ict professionals  ook ict pupillen.  Soms zijn er vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt maar waarbij een ervaren ict professional ook weer niet direct nodig is. Speciaal voor deze kleinere ict problemen hebben we de ict pupil. Deze pupil is nog in opleiding maar heeft alle benodigde kennis in huis om u verder te helpen. Bovendien hebben onze ict pupillen een interne opleiding afgerond om u de best mogelijke service en ondersteuning te bieden.  Ook voor uitleg en ondersteuning bij het gebruik van uw computer kunt u gebruik maken van onze ict pupil.

Netwerkproblemen, slechte wifi en zakelijke ict vraagstukken worden altijd door onze ict professionals uitgevoerd. Bent u een zakelijke klant? Ook dan sturen we altijd een ict professional. Zij zijn volledig op de hoogte van de wensen en behoefte bij de zakelijke ict gebruiker.

Prijzen computerhulp aan huis

* Binnen de regio is: Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Rotterdam Zevenkamp, Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen. Buiten de regio kunnen er voorrijkosten (€ 0,35 per km, gerekend vanaf de Hoofdweg) in rekening gebracht worden. Informeer hiervoor één van onze medewerkers

Scroll naar top