Dat kan! We weten als geen ander dat het lastig kan zijn om uw computer te moeten missen tijdens een reparatie of tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Daarom biedt ZEKER Digitaal de mogelijkheid om gebruik te maken van de optie Hulp op afstand. Door rechts het formulier in te vullen en te kliken opop de knop “Start Hulp op Afstand” wordt u doorverwezen naar een andere website. Van daaruit kan een Hulp op Afstand sessie worden gestart. Heeft u een pictogram op het bureaublad met de naam “ZEKER Digitaal – Hulp op Afstand”? Dan kunt u die optie gebruiken om verbinding te maken. Vul de gevraagde gegevens in en klik op “verbinding maken”.

Let op! Aan het gebruik van Hulp op Afstand zijn kosten verbonden. Informeer bij onze medewerkers naar de kosten of sluit een service abonnement af om onbeperkt en zonder extra kosten gebruik te kunnen maken van hulp op afstand.

 

Door gebruik te maken van Hulp op Afstand geeft u  ons de mogelijkheid mee te kijken op uw computer. Op deze manier kunnen we snel en eenvoudig de problemen verhelpen zodat u snel weer verder kan met de dingen die echt belangrijk voor u zijn.

We kunnen ook helpen bij problemen met uw smartphone. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

LET OP! Heeft u geen service abonnement bij ons? Dan zijn er kosten aan deze dienst verbonden. Wij hebben al service abonnementen met onbeperkt Hulp op Afstand vanaf 5 euro per maand