Ons reparatiecentrum gaat verhuizen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Zeker Digitaal’s reparatiecentrum binnenkort verhuist naar een nieuwe, meer representatieve en ruimere locatie op de begane grond. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze vernieuwde omgeving.

Wat kunt u verwachten van onze nieuwe locatie?

Meer ruimte: Onze nieuwe locatie biedt aanzienlijk meer ruimte, wat ons in staat stelt om u nog beter van dienst te zijn. We hebben meer werkruimte en opslagmogelijkheden, wat betekent dat we uw apparaten effici├źnter kunnen repareren en onderhouden.

Gemakkelijke toegang: Parkeerproblemen behoren tot het verleden. Onze nieuwe locatie heeft ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om bij ons langs te komen voor uw reparatiebehoeften.

Openbaar vervoer: Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen, hebben we nog meer goed nieuws. Er is nu een bushalte direct voor onze deur, waardoor onze locatie nog toegankelijker is.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw vertrouwen in Zeker Digitaal. Uw vertrouwen en loyaliteit heeft ons in staat gesteld te groeien en we zijn vastbesloten om u de best mogelijke service te blijven bieden.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer updates en de exacte verhuisdatum. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Scroll naar boven