De Linie 1 , Capelle aan den IJssel ZEKER Digitaal

Ons reparatiecentrum is verhuisd

Ons reparatiecentrum is verhuisd naar een nieuwe en verbeterde locatie! Vanaf nu vindt u ons op De Linie 1a in Capelle aan den IJssel.

Ons voormalige adres op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel is nu gesloten, maar we zijn verheugd u te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie, die vanaf heden operationeel is. De Linie 1a biedt ons de ruimte en faciliteiten om onze reparatiediensten nog beter aan te bieden, met hetzelfde toegewijde team dat u gewend bent.

Wat betekent deze verhuizing voor u? Allereerst blijven we dezelfde hoogwaardige service leveren waar Zeker Digitaal om bekend staat. Of het nu gaat om smartphone-reparaties, computeronderhoud of andere digitale services, we staan klaar om u te helpen.

Onze winkel in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel blijft ongewijzigd geopend, zodat u daar nog steeds terecht kunt voor al uw aankopen en vragen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie op De Linie 1a. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over onze verhuizing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

 

Scroll naar boven