Wifi traag? Eindelijk wifi

Met de wifipakketten van ZEKER Digitaal verzekerd van een perfecte wifi

Niets zo frustrerend als lekker een filmpje willen kijken maar continu naar een haperend beeld moeten kijken omdat de wifi telkens wegvalt of er een hele trage verbinding is. Er is al veel over geschreven om de wifi te verbeteren en de goede tips van de buurjongen en Ziggo hebben ook niet geholpen. Maar de oplossing is in zicht. ZEKER Digitaal biedt tegen zeer scherpe tarieven een perfecte wifi oplossing aan voor thuis.

ZEKER Digitaal heeft op basis van jarenlange ervaring drie verschillende pakketten samengesteld welke voor de meeste woningen zorgen voor een perfecte wifi ontvangst. Het pakket Appartement, het pakket Eengezinswoning en het pakket Vrijstaande woning. In deze pakketten zit alles wat nodig is om een perfecte wifi verbinding te realiseren in een gemiddeld appartement, eengezinswoning of vrijstaande woning. Uiteraard kan het in uitzonderlijke gevallen nodig zijn extra zenders te plaatsen. Dit wordt vooraf met u besproken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Appartement

Wifi verbeteren in je appartement? Met het all in pakket van ZEKER Digitaal heb je al perfecte wifi in je appartement voor slechts 175 euro incl. btw.

Dit pakket bevat:

  • Een wifi analyse op locatie
  • Benodigde hardware (Wifi homeplugs)
  • Installatie op locatie 

Eengezinswoning

Wifi verbeteren in je eengezinswoning? Met het all in pakket van ZEKER Digitaal heb je al perfecte wifi in je woning voor slechts 375 euro incl. btw.

Dit pakket bevat:

  • Een wifi analyse op locatie
  • Benodigde hardware (Wifi meshnetwerk met drie zenders)
  • Installatie op locatie 

Vrijstaande woning

Wifi verbeteren in je vrijstaande woning? Met het all in pakket van ZEKER Digitaal heb je al perfecte wifi in uw woning voor slechts 575 euro incl. btw.

Dit pakket bevat:

  • Een wifi analyse op locatie
  • Benodigde hardware (Wifi meshnetwerk met vier zenders)
  • Installatie op locatie 

In sommige gevallen kan blijken dat het nodig is een extra zender te plaatsen. De meerprijs hiervan wordt vooraf (na de wifi analyse op locatie) aan u doorgegeven

Wilt u ook eindelijk een goed wifisignaal in huis?

Neem dan snel contact op met de professionals van ZEKER Digitaal. U kunt ons bellen (0180-312212) of mailen info@zekerdigitaal.nl 
Liever met ons appen? Dat kan ook. Wij zijn op Whatsapp bereikbaar onder het nummer 0180-312212

Scroll naar top