Computerwinkel
ZEKER Digitaal
maakt de digitale wereld toegankelijk.

Computer- en telecomwinkel ZEKER Digitaal in Nieuwerker aan den IJssel en Capelle aan den IJssel  is meer dan een computer- en telecomwinkel, ZEKER Digitaal is ICT voor thuis en op kantoor.  Als consument een zzp-er is het fijn om te kunnen vertrouwen op  een lokale en betrokken partij met medewerkers die kennis hebben van zaken en precies weten wat u nodig heeft om de digitale wereld toegankelijk te maken. 

ZEKER Digitaal werkt onder andere in de volgende plaatsen. Maar ook ver daarbuiten helpen wij onze klanten aan de beste ict oplossingen

Computerwinkel ZEKER Digitaal in Capelle aan den IJssel. Printers, hp, lenovo, asus, acer, laptop, notebook
 • Capelle aan den IJssel
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Moordrecht
 • Gouda
 • Waddinxveen
 • Boskoop
 • Zevenhuizen
 • Krimpen aan den IJssel
 • Rotterdam
 • Nesselande
 • Zevenkamp
 • Moerkapelle

Winkel de Reigerhof

Reigerhof 84a
Nieuwerkerk aan den IJssel

Tel: 0180-312212
winkel@zekerdigitaal.nl

Zakelijk & Reparatiecentrum

blank

Hoofdweg 302
Capelle aan den IJssel

Tel. 010-3046400
reparatie@zekerdigitaal.nl

Wie is computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

ZEKER Digitaal is de computerwinkel waar nog tijd voor u wordt genomen. De koffie staat voor u klaar.

Wat doet computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

Bij ZEKER Digitaal kunnen consumenten en bedrijven terecht voor alle ict gerelateerde problemen

Waar vind u computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

ZEKER Digitaal is gevestigd in Capelle aan den IJssel en werkzaam in de gehele regio en ver daarbuiten.

Wanneer kunt u terecht bij computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel

U kunt zes dagen per week zonder afspraak terecht bij ZEKER Digitaal.
We helpen u graag.

Computerreparatie Zeker Digitaal Capelle aan den IJssel

Altijd de juiste laptop

Op zoek naar een nieuwe laptop voor school, werk of gewoon voor het kijken van films? 

ZEKER Digitaal helpt u graag bij het uitzoeken van een geschikt notebook voor de toepassingen waar u het voor wilt gebruiken. Uiteraard adviseren we u in begrijpelijke taal en nemen we alle tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Onze kennis, uw kracht
haal alles uit uw bedrijf

Zzp en klein mkb kan bij computerwinkel ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel terecht voor betaalbare ict oplossingen afgestemd op uw bedrijf. De medewerkers van ZEKER Digitaal denken graag met u mee om uw werkplek in te richten, te optimaliseren of te vervangen. 

Of het nu gaat om telefonie-oplossingen, een website, webhosting of clouddiensten zoals Office365 en Microsoft Exchange, ZEKER Digitaal kan u helpen bij het implementeren van een betaalbare oplossing.

Officieel partner/dealer van:

Computer reparatie

Door onze professionele ingerichte werkplaats met geavanceerde diagnose apparatuur kunnen we snel uw computer herstellen. Daarnaast maken we gebruik van zeer krachtige virusscanners die zelfs de zwaarste virusbesmettingen weten te verhelpen.

Doordat ZEKER Digitaal een eigen buitendienst heeft is het mogelijk om hetzelfde hoge serviceniveau bij u op locatie te kunnen bieden. Zo kunnen we u helpen met een stabiele draadloze internetverbinding, het aansluiten van uw computer en ook het geven van instructies op locatie behoort tot de mogelijkheden.

🎉 Nieuwe Actiefolder Nu Online! Geldig van 21 mei t/m 10 juni 2024! 🎉

Onze gloednieuwe actiefolder staat weer online, boordevol geweldige aanbiedingen die je niet wilt missen! Van 21 mei tot 10 juni 2024 kun je profiteren van onverslaanbare deals op een breed scala aan producten, waaronder televisies, notebooks en computer accessoires. Dit jaar staat in het teken van spanning en sensatie, niet alleen vanwege onze geweldige aanbiedingen,

Lees verder »
De Linie 1 , Capelle aan den IJssel ZEKER Digitaal

Ons reparatiecentrum is verhuisd

Ons reparatiecentrum is verhuisd naar een nieuwe en verbeterde locatie! Vanaf nu vindt u ons op De Linie 1a in Capelle aan den IJssel. Ons voormalige adres op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel is nu gesloten, maar we zijn verheugd u te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie, die vanaf heden operationeel

Lees verder »

Ons reparatiecentrum gaat verhuizen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Zeker Digitaal’s reparatiecentrum binnenkort verhuist naar een nieuwe, meer representatieve en ruimere locatie op de begane grond. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze vernieuwde omgeving. Wat kunt u verwachten van onze nieuwe locatie? Meer ruimte: Onze nieuwe locatie biedt aanzienlijk meer ruimte, wat

Lees verder »
Scroll naar boven